CS logo groen geel achtergrond goed Peters A5 advertentie Zelf Logo Grobouw Logo Verchromen
RvD logo
Boever logo 2012
Logo Wick10
MvW logo PaneelPlus logo
e5c98c78 b208 41ea b017 879240f5e38c

Nieuwsbericht

Alle nieuwsberichten

Derde Streetrace weer een groot succes!

Geplaatst op 01/09/2019

Zaterdag 31 augustus vond de derde editie van de Streetrace van TC De Peeltrappers plaats. Mede door het stralende weer en het massaal toegestroomde, enthousiaste publiek was het een groot succes. In de diverse klassen ontsponnen zich mooie wedstrijden, met vele fanatieke deelnemers.

Als eerste was de jeugd aan de beurt, met in totaal zestig deelnemers verdeeld over drie categorie├źn. Wat was dit weer leuk om te zien, wat een enthousiasme bij die kids!! Als eerste mochten de kinderen tot en met 6 jaar. In deze categorie won Milan van Hooft, voor Wout van den Bogaart en Siem van Thiel, allen uit Odiliapeel. Toen mocht de categorie tot en met 9 jaar, deze strijd werd gewonnen door Jorn van den Berg uit Volkel, voor Robin Coppens uit Zijtaart en Deen van den Bogaart uit Odiliapeel. Als laatste bij de jeugd was de categorie tot en met 14 jaar, daar won Mees de Jager uit Odiliapeel voor Ruben van der Linden uit Aalten en Joost van Bommel uit Odiliapeel.

Daarna mochten de licentiehouders het veld in, hierin was er een mooie strijd om de overwinning met als uiteindelijke winnaar Twan van de Brand (Uden) voor Randy de Beus (Zeeland) en Bart Barkhuis (Norg).

Als laatste stonden er maar liefst 52 deelnemers aan de start bij de Funklasse, waaronder zeer vele Peelse actievelingen. Deze fietsers reden 40 minuten over het mooie parcours met alle hindernissen. Hierin wist Stijn van den Bosch (Begijnendijk, BEL) voor Kim de Backer (Rijkevoort) en Stijn Siebens (Baal, BEL) de overwinning te behalen.

Alle uitslagen van alle klassen vindt u hier!