CS logo groen geel achtergrond goed Peters A5 advertentie Zelf Logo Grobouw Logo Verchromen
RvD logo
Boever logo 2012
Logo Wick10
MvW logo PaneelPlus logo
3713DAE5 F8A0 4570 B118 8D7D47229A66 1 201 a

Nieuwsbericht

Alle nieuwsberichten

Vijfde Streetrace weer een groot succes!

Geplaatst op 04/09/2022

En ook deze editie van de Streetrace vond plaats in stralend weer! 

Vele handen maken licht werk en onder de bezielende leiding van Arno was het voorbereidende werk dan ook zo gedaan. Antoon had zijn creatieve geest de vrije loop gelaten en weer een aantal nieuwe hindernissen voor de jeugd in elkaar getimmerd. De dranghekken werden over het hele dorp verdeeld, de jurywagen werd ingericht en kilometers rood-wit lint werd weer overal aan vastgeknoopt om de diverse routes duidelijk te markeren.

Om 16.00 uur barstte het geweld los met de kinderen uit groep 7 en 8 en de jeugd van 13 t/m. 15 jaar. Daarna kwam groep 5 en 6 aan de beurt en ook zij lieten zich niet onbetuigd. Onvervaard stormden ze op de diverse obstakels af en ging het al eens verkeerd, dan werd de fiets snel weer opgepakt en de strijd voortgezet.

Om 17.30 uur waren de allerkleinsten aan zet. Het werd een ware kluwen van meisjes en jongens op de speelplaats van de school. Sommigen hadden nog even wat hulp nodig bij de hindernissen, maar dat was van korte duur. Prachtig om te zien..., maar enigszins chaotisch voor de jury! De volledige uitslag heeft dan ook even op zich laten wachten!

Om 18.00 uur was de aanvang van de Streetrace voor de volwassenen, onderverdeeld in Funklasse en Licentiehouders. MTB'ers uit de wijde regio hadden zich weer ingeschreven en het werd een spannende strijd: door de Country Store, de beklimming van de bunker, door de zaal van De Mander en nog veel meer (natuurlijke) hindernissen.

Nadat de laatste prijsuitreiking had plaatsgevonden werden de diverse categorieën natuurlijk nog uitgebreid nabeschouwd, veelal onder het genot van een biertje, mede mogelijk gemaakt door de collega's van de Peel Missie Toer. Daarna werd de zaak weer efficiënt afgebouwd en werd er al voorzichtig vooruitgekeken naar de editie van 2023.

Wij danken alle sponsoren voor hun bijdrage. Zonder hen is het onmogelijk een dergelijk evenement te organiseren. En uiteraard danken we ook alle deelnemers! Zij maken de Streetrace tot een mooi evenement, waar alle leden van De Peeltrappers graag de handen voor uit de mouwen steken!

Meedoen is natuurlijk belangrijker dan winnen, maar hier zijn de volledige uitslagen van de diverse categorieën te vinden. De foto's staan hier.

Zet zaterdag 2 september 2023 alvast in je agenda!