CS logo groen geel achtergrond goed Peters A5 advertentie Zelf Logo Grobouw Logo Verchromen
RvD logo
Boever logo 2012
Logo Wick10
MvW logo PaneelPlus logo
peeltrappers

Nieuwsbericht

Alle nieuwsberichten

Jaarvergadering 27 februari 2024

Geplaatst op 07/03/2024

Het was druk afgelopen dinsdag 27 februari in zaal de Mander te Odiliapeel. Een mooie opkomst met 41 leden bij de jaarvergadering van T.C. De Peeltrappers.

Stipt om 19:30 werd de jaarvergadering geopend door de voorzitter, waarna een vast aantal agendapunten in rap tempo werd besproken. Financi"en, evenementen, een bestuurs (her-) verkiezing, de te rijden tochten komend seizoen. Alles werd met instemming van de aanwezige leden besproken en toegelicht.

 

De 1ste prijs in het aanweigheidsklassement 2023 is gewonnen door en uitgereikt aan Antoon Schepers. Volgens Antoon:" op de fiets onder alle weersomstandigheden en zeker niet binnen blijven als het regent! Zo win je deze mooie trofee!."

 

Een mooi laatste agendapunt was de uitreiking van de nieuwe fietskleding aan de leden. Elke 5 jaar kunnen we met de hulp van een aantal sponsoren, waarvoor grote dank, een nieuwe kledinglijn laten ontwikkelen.

Om het geheel voor de leden betaalbaar te houden, zijn deze keer de volgende vijf sponsoren bereid om een financiele bijdrage te leveren:

  • De Countrystore, Odiliapeel
  • Grobouw, Odiliapeel
  • Paneel Plus, Wilbertoord
  • Diba Groep, Uden
  • Peters Transport- en loonbedrijf, Odiliapeel

Zij dragen de Peeltrappers een warm hart toe en daar zijn wijhen dankbaar voor en mogen daar ook zeer trots op zijn. Op zondag 7 april 2024 zal de nieuwe kleding middels een sponsorfietstocht officieel gepresenteerd worden.

 

Zoals gebruikelijk is er op de jaarvergadering een optreden en dit jaar is de zaal mede opengesteld voor partners van leden en introducees. Een bekende ex-profwielrenner was aanwezig om de avond op humoristische wijze af te sluiten. Zijn enigzins mislukte wielercarriere werd door hem in geuren en kleuren uiteengezet.

 

Hierna wer de avond nog voortgezet met een hapje en een drankje en mogen we weer spreken over een zeer geslaagde avond.