CS logo groen geel achtergrond goed Peters A5 advertentie Zelf Logo Grobouw Logo Verchromen
RvD logo
Boever logo 2012
Logo Wick10
MvW logo PaneelPlus logo
IMG 9460

Nieuwsbericht

Alle nieuwsberichten

De Streetrace was weer een succes!

Geplaatst op 06/09/2021

Op zaterdag 4 september vond de vierde editie van de Streetrace in Odiliapeel plaats. Om bekende redenen was die van 2020 niet doorgegaan, maar gelukkig stond dit jaar niets in de weg. De weersvoorspelling beloofde veel goeds en dat was te merken aan het aantal inschrijvingen. Het verschilde wat per leeftijdscategorie, maar met een totaal van ruim 170 deelnemers was het parcours meer dan goed gevuld.

 

Er werd gestart met de diverse jeugdcategorieën, waarbij het parcours was afgestemd op de leeftijd van de deelnemers. Vol enthousiasme stortten de meisjes en jongens zich op de hindernissen en al snel waren de eerste winnaars bekend. Evengoed was er voor iedere deelnemer een medaille en het stuurbordje mochten ze ook houden!

 

Om 18.00 uur was de start van de Funklasse en de Licentiehouders. Hun ‘wedstrijd’ duurde ruim veertig minuten en dat was voor veel deelnemers meer dan genoeg. Het parcours voerde door de Country Store, door het bos, over de bunker uit de tweede wereldoorlog en ook nog over andere natuurlijke en kunstmatige hindernissen. Uiteindelijk werden Daniël Prijkel (licentiehouders) en Stijn van den Bosch (Funklasse) als winnaars afgevlagd. De volledige uitslagen staan hier. De foto's staan hier.

 

Ter afsluiting kon iedereen nog eens kennismaken met de interactieve fietstrainers van Wahoo en Zwift. Daar werd nog menig zweetdruppel achtergelaten en het bleef nog lang onrustig!