CS logo groen geel achtergrond goed Peters A5 advertentie Zelf Logo Grobouw Logo Verchromen
RvD logo
Boever logo 2012
Logo Wick10
MvW logo PaneelPlus logo
unnamed

Nieuwsbericht

Alle nieuwsberichten

Overlijden Rik van der Linden

Geplaatst op 12/11/2021

Vandaag, vrijdag 12 november bereikte ons het verschrikkelijke bericht dat ons lid en bestuurslid Rik van der Linden bij een noodlottig ongeval om het leven is gekomen. Rik was een betrokken clublid, niet voor niets was hij vanaf de oprichting bestuurslid, met in zijn portefeuille o.a. (social) media. Onder andere deze website komt uit zijn koker. Daarnaast was Rik een trouw deelnemer aan de wekelijkse clubritten, zowel op de racefiets als op de MTB. Als zijn werk het ook maar even toeliet was hij erbij. Dat was ook het geval bij de jaarlijkse uitstapjes naar de bergen. Daarvan heeft hij er de laatste jaren niet veel gemist.

Ondanks zijn drukke baan deed de club nooit vergeefs een beroep op Rik. Hij vond dat hij daarin als bestuurslid een voorbeeldfunctie had en dat droeg hij ook uit. Of het nu was in de voorbereiding op de Streetrace, of een andere activiteit van de club, Rik zette zijn beste beentje voor. Het is onwerkelijk, maar Rik mocht slechts 34 jaar worden. We gaan hem missen!

TC De Peeltrappers wenst Nicole, de kinderen, familie en vrienden heel veel sterkte met het verwerken van dit onvoorstelbare verlies. 

133b83e4 f1aa 45cc a6e7 1623dc6da316